سی و هفتمین دوره آزمون ارتقاء و گواهینامه دستیاری تخصصی پزشکی انجام شد

سی و هفتمین دوره آزمون ارتقاء و گواهینامه  دستیاری تخصصی پزشکی انجام شد

سی و هفتمین دوره آزمون ارتقاء و گواهینامه  دستیاری تخصصی پزشکی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، آزمون ارتقاء و گواهینامه  دستیاری تخصصی پزشکی   از ساعت 9 الی 13 روز پنجشنبه 21 تیرماه سال جاری برگزار شد.

به گفته خانم شعبانی، مدیر آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، این آزمون با حضور 199 نفر از فراگیران بصورت هم زمان با سراسر کشور در سالن امتحانات دانشکده پیراپزشکی انجام گردید.

لازم به ذکر است که 50 درصد سوالات از سوی دانشگاه های کلان منطقه یک و 50 درصد دیگر از سوی بانک سوالات وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی ارسال گردیده بود.

دانشکده پزشکی و معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل با همکاری هم و بهره گیری از توانمندی های موجود، تلاش نمودند تا این آزمون به نحو شایسته برگزار گردد.

خانم شعبانی افزودند، بر اساس برنامه زمانبندی شده وزارت متبوع، اعلام نتایج نهایی آزمون در تاریخ 13 مرداد 1397 خواهد بود.