کسب رتبه نخست کشوری در جشنواره قرآنی توسط آقای دکتر یداله پورعضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، آقای دکتر محمدهادی یداله پور عضو هیات علمی و مدیر گروه معارف معارف دانشگاه با تالیف کتاب مبانی تفسیر موضوعی قرآن، موفق به کسب رتبه اول در سومین جشنواره محصولات قرآنی کشور شدند. خاطر نشان می گردد این جشنواره با حضور آیت الله مکارم شیرازی در ساری برگزار گردیده و به گفته ی حجه الاسلام دکتر شکریان، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، طی سخنانی، تعداد آثار رسیده به جشنواره محصولات قرآنی را ۳۲۳ اثر از استان‌های مختلف اعلام کرد و متذکر شد: نشریات مکتوب، فیلمنامه، داستان، تصویرگری، ایده‌های قرآنی و غیره از جمله بخش‌ها بوده است. روابط عمومی دانشکده پزشکی، برای این استاد محبوب آرزوی موفقیت روز افزون را دارد.