برگزاری آزمون گواهینامه (پره برد) در دانشکده پزشکی

خانم دکتر بیانی رئیس دانشکده پزشکی فرمودند: با ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی بابل به دانشگاه نوع تیپ یک، آزمون گواهینامه (پره برد) از این پس در همین دانشکده برگزار می گردد. ایشان افزودند که این آزمون در ادوار گذشته در دانشگاه های دیگر برگزار می شد و دانشجویان این دانشگاه برای شرکت در آن می بایست به تهران سفر می کردند که انشاءالله از این پس آزمون فوق در دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

بالندگی دانشجویان پزشکی ورودی 89 در آزمون جامع علوم پایه

بمناسبت ایام سوگواری آل ا... علیهم السلام برنامه پخت آش شله زرد در دانشکده پزشکی انجام شد