قبولی صددرصدی دانشجویا ن رشته پزشکی در آزمون علوم پایه و پره اینترنی

دانشجویا ن پزشکی دانشکده پزشکی در آزمون علوم پایه و پره اینترنی صد در صد قبول شدند. سرکار خانم فرجی سرپرست اداره آموزش دانشکده پزشکی ضمن اعلام این خبر مسرت بخش افزودند که در پی برگزاری چهل و هشتمین آزمون جامع علوم پایه با شرکت 70 دانشجو و نیز پنجاه و یکمین آزمون پیش کارورزی (پره اینترنی) با حضور 50 دانشجو از دانشجویان رشته پزشکی این دانشکده، کلیه شرکت کنندگان با موفقیت و سربلندی به مرحله بعد راه یافتند. روابط عمومی دانشکده پزشکی این موفقیت را تبریک می گوید.

نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد . این دیدار که در صبح روز پنج شنبه