قبولی صددرصدی دانشجویا ن رشته پزشکی در آزمون علوم پایه و پره اینترنی

دانشجویا ن پزشکی دانشکده پزشکی در آزمون علوم پایه و پره اینترنی صد در صد قبول شدند. سرکار خانم فرجی سرپرست اداره آموزش دانشکده پزشکی ضمن اعلام این خبر مسرت بخش افزودند که در پی برگزاری چهل و هشتمین آزمون جامع علوم پایه با شرکت 70 دانشجو و نیز پنجاه و یکمین آزمون پیش کارورزی (پره اینترنی) با حضور 50 دانشجو از دانشجویان رشته پزشکی این دانشکده، کلیه شرکت کنندگان با موفقیت و سربلندی به مرحله بعد راه یافتند. روابط عمومی دانشکده پزشکی این موفقیت را تبریک می گوید.

بالندگی دانشجویان پزشکی ورودی 89 در آزمون جامع علوم پایه

بمناسبت ایام سوگواری آل ا... علیهم السلام برنامه پخت آش شله زرد در دانشکده پزشکی انجام شد