انتصاب ریاست جدید دانشکده پزشکی بابل

طي حکمي از سوي آقای دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه، آقای دکتر ناصر جان محمدی بعنوان رئیس دانشکده پزشکی بابل منصوب گرديدند. در این ابلاغ آ مده است ،جناب آقای دکتر ناصر جان محمدی نظر به تعهد ،تخصص و شایستگی و اقبال عمومی به سمت ریاست دانشکده پزشکی منصوب می گردید .تا با رعایت موازین شرعی و قانونی ،با تدبیر و اعتدال در را ه اعتلاء و ارتقا ء دانشکده گام بردارید . موارد زیرین مورد تاکید می باشد : 1- تعامل با کلیه نیروهای خدوم دانشکده و استفاده بهینه از تجربیات همکاران 2- ارتقاء کیفی آموزشی –پژوهشی و درمان و اهتمام در اجراء طرح تحول نظام سلامت 3- رعایت انضباط اداری-مالی توفیقات روز افزون شما را در این ماه پرخیر و برکت از خداوند متعال مسئلت دارم .