دیدار با خانواده آزاده مرحوم میرزاپور

در سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، رئیس و معاونین و همکاران دانشکده پزشکی با حضور در منزل آزاده مرحوم حاج علی میرزاپور رئیس سابق اداره امور عمومی این دانشکده به مقام آزادگان عزیز و خانواده محترمشان ادای احترام نمودند. در این بازدید که با حضور مسئول دفتر ریاست دانشگاه، مسئول اداره حراست ، قائم مقام دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و مسئول دفتر شاهد و ایثارگر در دانشگاه انجام شد، آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی، طی بیاناتی به مقام والای آزادگان و وظیفه مردم و کارکنان دولت در قبال ایثارگری این عزیزان اشاره فرمودند. همچنین لوح سپاسی که مزین به امضاء رئیس دانشکده بود به شرح ذیل به خانواده مرحوم حاج علی میرزاپور اهداء گردید: (((( باسمه تعالی خانواده محترم آزاده سرافراز مرحوم حاج علی میرزاپور: بیست و ششم مرداد ماه یادآور بازگشت غرورآفرین مردان و زنان آزاده‏ای است که پس از تحمل سال‏‌ها شکنجه به شرف افتخار آزادگی نائل شدند. ‌جبهه اسارت از جبهه جنگ دشوار تر بود و آزادگان در دوران اسارت نشان دادند که مظهر صبر و استقامت هستند و با تحمل سختی ها و شکنجه ها، برای این ملت و کشور عزت و افتخارآفرینی کردند. آزادگان با هرساعت و دقیقه ای که از عمر اسارتشان می گذشت بر پایداریشان افزوده می شد، آنان هر روز خود را برای یک اسارت طولانی جهت حراست از ارزش های انقلاب آماده می کردند. دلاوری، امید، استقامت و عزت مهمترین ارمغان آزادگان برای ایران اسلامی بوده و اینان همانطوری که با عزت رفته بودند، عزتمندانه و دلاورانه نیز به خاک میهن بازگشتند. ارزش های ناب جاری در رگ جامعه اسلامی ایران برگرفته از اصیل ترین آرمان های آزادگان است، شرایط فعلی کشور نیازبه مجاهدت آزادگان در عرصه های مختلف داشته و حفظ دستاوردهای انقلاب با تلاش و مجاهدت آنان میسر می شود. شهدا، رزمندگان، آزادگان و جانبازان ما در هشت سال جنگ تحمیلی به خوبی به وظیفه خود عمل کردند . اینک که در سالروز ورود این عزیزان ، شاهد فقدان آزاده ی مهاجر مرحوم حاج علی میزاپور هستیم بر خود فرض می دانیم به پاسداشت رشادت های بی بدیل این عزیز سفر کرده ، ضمن تجدید میثاق با راه و هدف و آرمانش، از خانواده ی محترمشان تفقد نماییم. خدایا ما را از رهروان راهشان قرار ده ))))