بازدید رئیس و معاون اداری مالی دانشکده پزشکی از گروه های پرستاری و مامایی

ریاست دانشکده پزشکی به اتفاق معاون اداری مالی دانشکده امروز طی بازدید از بخش های مختلف گروه های پرستاری و مامایی به مشکلات و تقاضاهای این گروه ها گوش فرا دادند. آقای سیدجواد حسینی مدیر گروه پرستاری و خانم فاطمه نصیری مدیر گروه مامایی و خانم زینب فرهادی مسئول محترم آموزش پرستاری و مامایی هرکدام به اختصار انتظارات و کمبودهای موجود را اظهار داشتند. شایان ذکر است که آقای دکتر جان محمدی رئیس دانشکده و آقای دکتر محمد تقی پور معاون ادار مالی نیز ضمن استماع دقیق بیانات عنوان داشتند که در سالی که مزین به شعار مدیریت جهادی گردیده تمام اهتمام خویش را برای استفاده بهینه از امکانات موجود به عمل آورده و این مدیریت تمام تلاش خود را جهت برطرف نمودن نواقص در چهارچوب قانون انجام خواهد داد.

بالندگی دانشجویان پزشکی ورودی 89 در آزمون جامع علوم پایه

بمناسبت ایام سوگواری آل ا... علیهم السلام برنامه پخت آش شله زرد در دانشکده پزشکی انجام شد