پیام جناب آقای دکتر ناصر جان محمدی، رئیس دانشکده پزشکی به مناسبت روز پزشک

بنام خدا درود خداوند بر همکارانی که با همت والای خود در جهت تعالی آموزش پزشکی و ارتقاء این دانشکده قدم برداشتند، روزی که مزین به نام طبیب نامی ایرانی ابوعلی سینا گردیده ما را بر آن داشت که هر چند با کلامی ناچیز خدمات شما را بستائیم. برکت وجودتان بی فنا، سلامت جانتان مستدام، توسن علمتان رهوار، شفای الهی دستانتان روزافزون، ارزشهای اخلاقی تان بی انتها و روزتان مبارک باد.

راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیرگروه بیوشیمی وبیوفیزیک دانشگاه علوم پزشکی خبر داد: در پی موافقت شورای گسترش دانشگاهها با راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ،پذیرش

نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد . این دیدار که در صبح روز پنج شنبه