پیام آقای دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی به مناسبت 4 شهریور روز کارمند

آقای دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد شهیدان رجایی و باهنر و دیگر شهدای جامعه کارمندی و روز کارمند، در پیامی 4 شهریور روز کارمند را به همکاران تبریک گفتند. در این پیام آمده است: باید مغزهای خود را از اینکه تنها مستخدم دولت باشیم و پشت میز بنشینیم خالی کنیم و برگردیم به اینکه، انسانیت انسان در رابطه با کار به وجود می آید. انسان می تواند به وسیله کاری که انتخاب می کند خالق خود باشد. شهید رجایی (اسفند ١٣۵۹) عزیزان کارمند، شما که همواره در جهت ارائه خدمات بهتر و والاتر اندیشه دارید، روز کارمند، تجلیل از شماست که هدفتان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. شما که همه ی همت و تلاشتان، گشایش گره های زندگی انسان ها ورفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه ی پزشکی است. کار و فعالیت شما، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و تشکر است. ازاین رو، بر خود لازم می دانم امروز را قدر دانسته و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان بکوشم.