انتخاب کارمند نمونه

بمناسبت روز کارمند از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی بابل تقدیر و تشکر بعمل آمد. در این مراسم که در سالن شهید دکترشجاعیان دانشگاه برگزار گردید دو نفر از کارمندان نمونه دانشکده پزشکی نیز معرفی گردیدند، جناب آقای سیدسیامک سجادی از اداره آموزش و سرکار خانم سیده طاهره دلیلی از اداره امور اداری دانشکده بعنوان کارکنان برگزیده معرفی شدند. روابط عمومی دانشکده پزشکی ضمن تبریک به کلیه کارکنان خدوم این دانشکده که هرکدام در نوع خود نمونه اند، به همکاران نامبرده تبریک عرض نموده و موفقیت روز افزون آنان را از درگاه خداوند منان خواهان است.