انتخاب کارمند نمونه

بمناسبت روز کارمند از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی بابل تقدیر و تشکر بعمل آمد. در این مراسم که در سالن شهید دکترشجاعیان دانشگاه برگزار گردید دو نفر از کارمندان نمونه دانشکده پزشکی نیز معرفی گردیدند، جناب آقای سیدسیامک سجادی از اداره آموزش و سرکار خانم سیده طاهره دلیلی از اداره امور اداری دانشکده بعنوان کارکنان برگزیده معرفی شدند. روابط عمومی دانشکده پزشکی ضمن تبریک به کلیه کارکنان خدوم این دانشکده که هرکدام در نوع خود نمونه اند، به همکاران نامبرده تبریک عرض نموده و موفقیت روز افزون آنان را از درگاه خداوند منان خواهان است.

برگزاری اولین نشست گرامیداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی و تجلیل از دکتر احمد خالق نژاد طبری

اولین جلسه هماهنگی بزرگداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی بابل به همراه نکوداشت پزشکی فرهیخته و نام آور ، موسس و اولین رئیس دانشکده پزشکی بابل آقای دکتر احمد خالق نژاد طبری تشکیل شد.

راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیرگروه بیوشیمی وبیوفیزیک دانشگاه علوم پزشکی خبر داد: در پی موافقت شورای گسترش دانشگاهها با راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ،پذیرش

نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد . این دیدار که در صبح روز پنج شنبه