ثبت نام از دانشجویان پذیرفته شده در رشته های دستیاری و کارشناسی ارشد سال جاری آغاز شد

ثبت نام از دانشجویان پذیرفته شده رشته های دستیاری و کارشناسی ارشد از امروز سه شنبه 11/ شهریور ماه سال 1393 آغاز شد. خانم میترا شعبانی مدیر آموزش اداره تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی ضمن اعلام این خبر افزودند که در سال جاری تعداد 60 نفر در رشته دستیاری و 55 نفر در رشته های کارشناسی ارشد پذیرفته شده اند که پس از طی مراحل ثبت نام، از مهرماه سال جاری تحصیل خویش را آغاز می کنند. ایشان افزودند، لازم به ذکر است که در حال حاضر تعداد 275 نفر در رشته های مختلف اشتغال به تحصیل داشته و تعداد 37 نیز تا پایان شهریور سال فارغ التحصیل خواهند شد.