تشکیل اولین جلسه هم اندیشی رئیس و معاونین و مسئولین واحدهای دانشکده پزشکی

اولین جلسه هم اندیشی دانشکده پزشکی با حضور آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس و معاونین ایشان با مسئولین واحدهای مختلف این دانشکده در روز سه شنبه مورخه 22/7/1393 برگزار شد. در این جلسه که به مدت 2 ساعت در اتاق شورای دانشکده پزشکی به طول انجامید آقای دکتر جان محمدی طی بیاناتی علت تشکیل جلسه و نیز انتظارات حوزه ریاست را عنوان داشتند، آقای دکتر تقی پور معاون اداری و مالی دانشکده نیز به تشریح بخشی از برنامه ها پرداخته در ادامه آقای دکتر جهانی از بخش EDO از تشکیل جلسه ایی در آینده نزدیک جهت تدوین برنامه راهبردی دانشکده خبر دادند در ادامه نیز هر کدام از مسئولین واحدها به اعلام موارد و مسائل مربوط به واحد خود پرداختند. آقای دکتر جان محمدی فرمودند ان شاءالله این جلسه حداقل در هر فصل یک مرتبه تشکیل خواهد شد.