تشکیل جلسه مشترک هیات رئیسه دانشکده با گروه آناتومی

در روز 4شنبه مورخه 23/7/93 جلسه ایی با حضور ریاست دانشکده و معاونین ایشان در گروه آناتومی و علوم تشریح برگزار گردید در این جلسه که با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان این گروه تشکیل شد جناب آقای دکتر ناصر جان محمدی ریاست دانشکده، با تجلیل از اساتیدی که از ابتدای تاسیس دانشکده به تدریس در این بخش اشتغال داشته اند مانند آقایان دکتر خرم شاهی و دکتر محمودی و نیز یاد و خاطره زنده یاد مرحوم دکتر رادفر،طی سخنانی به تشریح اهداف عالیه ی دانشگاه و رسالتی که بدوش اساتید بزرگوار قرار گرفته پرداختند. معاونین ایشان نیز به نقطه نظرات خویش پرداختند سپس اعضای هیات علمی و کارکنان گروه فوق به تشریح مشکلات و ارائه راه کارهای مناسب برای رفع آن پرداختند، ماحصل جلسه که طی صورتجلسه ایی به امضاء حاضرین رسید موجود و در حال پیگیری می باشد. آقای دکتر جان محمدی فرمودند این جلسات بصورت ادواری با دیگر گروه های آموزشی نیز ادامه خواهد یافت.

راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیرگروه بیوشیمی وبیوفیزیک دانشگاه علوم پزشکی خبر داد: در پی موافقت شورای گسترش دانشگاهها با راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ،پذیرش

نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد . این دیدار که در صبح روز پنج شنبه