قبولی 7 نفر از فارغ التحصیلان رشته پرستاری دانشگاه در آزمون ارشد

به گفته آقای سیدجواد حسینی مدیر محترم گروه پرستاری دانشگاه، در سال تحصیلی جدید دانشجویان پرستاری ورودی 89 به تعداد 7 نفر در آزمون کارشناسی ارشد پذیرفته شدند که از این تعداد 3 نفر رتبه تک رقمی کشوری را کسب نمودند اسامی این عزیزان به شرح ذیل می باشد. 1-سعیده رستمی، رتبه 3 کشوری، دانشگاه علوم پزشکی تهران 2-معصومه احمدی، رتبه 6 کشوری، دانشگاه علوم پزشکی ایران 3-مائده چابک، رتبه 8 کشوری، دانشگاه علوم پزشکی ایران 4-مصطفی اکبریان،رتبه 17 کشوری دانشگاه علوم پزشکی ایران 5-مصطفی مصطفی زاده بورا، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 6- محمد رضا سعیدی، دانشگاه شاهد 7- زهره روح ا... زاده ، دانشگاه آزاد اسلامی بدینوسیله ضمن تبریک به این عزیزان و اساتید و اعضای محترم هیات علمی گروه پرستاری، برایشان طلب موفقیت بیشتر در دیگر امور را از درگاه خداوند منان خواهانیم.