قبولی 7 نفر از فارغ التحصیلان رشته پرستاری دانشگاه در آزمون ارشد

به گفته آقای سیدجواد حسینی مدیر محترم گروه پرستاری دانشگاه، در سال تحصیلی جدید دانشجویان پرستاری ورودی 89 به تعداد 7 نفر در آزمون کارشناسی ارشد پذیرفته شدند که از این تعداد 3 نفر رتبه تک رقمی کشوری را کسب نمودند اسامی این عزیزان به شرح ذیل می باشد. 1-سعیده رستمی، رتبه 3 کشوری، دانشگاه علوم پزشکی تهران 2-معصومه احمدی، رتبه 6 کشوری، دانشگاه علوم پزشکی ایران 3-مائده چابک، رتبه 8 کشوری، دانشگاه علوم پزشکی ایران 4-مصطفی اکبریان،رتبه 17 کشوری دانشگاه علوم پزشکی ایران 5-مصطفی مصطفی زاده بورا، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 6- محمد رضا سعیدی، دانشگاه شاهد 7- زهره روح ا... زاده ، دانشگاه آزاد اسلامی بدینوسیله ضمن تبریک به این عزیزان و اساتید و اعضای محترم هیات علمی گروه پرستاری، برایشان طلب موفقیت بیشتر در دیگر امور را از درگاه خداوند منان خواهانیم.

برگزاری اولین نشست گرامیداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی و تجلیل از دکتر احمد خالق نژاد طبری

اولین جلسه هماهنگی بزرگداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی بابل به همراه نکوداشت پزشکی فرهیخته و نام آور ، موسس و اولین رئیس دانشکده پزشکی بابل آقای دکتر احمد خالق نژاد طبری تشکیل شد.

راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیرگروه بیوشیمی وبیوفیزیک دانشگاه علوم پزشکی خبر داد: در پی موافقت شورای گسترش دانشگاهها با راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ،پذیرش

نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد . این دیدار که در صبح روز پنج شنبه