جهت بررسی مسایل و مشکلات شبکه اینترنت و ارتقاء وب سایت دانشکده پزشکی با دعوت از دکتر یمین فیروز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه، جلسه ای روز سه شنبه مورخ 29/7/1393 با حضور ریاست دانشکده جناب آقای دکتر ناصر جانمحمدی و معاونین محترم ایشان و مدیر بخش EDO و مسئول بخش سمعی بصری و رابط IT در اتاق ریاست دانشکده پزشکی تشکیل شد. در این جلسه دکتر جانمحمدی بر اهمیت اطلاع رسانی به موقع فعالیت ها و عملکردها تاکید نموده و ابراز امیدواری کردند با توجه به فضای ایجاد شده و تعامل خوب واحدهای مختلف دانشگاهی می توان شرایطی را در فضای مجازی ایجاد نمود تا تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در دانشکده و دانشگاه به خوبی در معرض همگان قرار گیرد. با بحث و تبادل نظر شرکت کنندگان در جلسه مصوب شد که کارگروهی متشکل از مدیر بخش EDO و مدیر اداره IT و مسئول سمعی و بصری دانشکده تشکیل و در راستای مورد نظر اقدام لازم را به عمل آورند.