این نشست در ساعت 30/9 روز پنجشنبه 1/8/93 با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید در اتاق شورای بیمارستان شهید بهشتی با شرکت 21 نفر از اعضاء محترم علمی گروههای مزبور تشکیل گردید. در آغاز دکتر جان محمدی ریاست دانشکده از حضور همکاران در جلسه سپاسگزاری و از همکاری و زحمات شان در امر آموزش سپاسگزاری نمود و وظایف هفت گانه اعضاء محترم هیئت علمی و برنامه های آموزشی و ارزیابی فراگیران در عرصه های مختلف آموزش ، انتخاب و بررسی پایان نامه ها را بر شمرد و در همکاری با ریاست محترم بیمارستان شهید بهشتی در ثبت زمان ورود و خروج تاکید نمود. اعضاء محترم هیئت علمی ، معاونت محترم آموزش بالینی بیمارستان شهید بهشتی ، مدیر مرکز توسعه آموزش پزشکی دانشکده و معاونت محترم آموزش بالینی دستیاری نظراتشان را بیان داشتند و جلسه با ذکر صلوات در ساعت 30/12 خاتمه یافت.

راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیرگروه بیوشیمی وبیوفیزیک دانشگاه علوم پزشکی خبر داد: در پی موافقت شورای گسترش دانشگاهها با راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ،پذیرش

نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد . این دیدار که در صبح روز پنج شنبه