برگزاری مراسم سوگواری سالار شهیدان در دانشکده پزشکی

به مناسبت ایام سوگواری حضرت سیدالشهداء علیه السلام و اصحاب باوفایشان در شب تاسوعای حسینی مراسمی در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار گردید. در این مراسم که کارکنان دانشکده پزشکی حضور داشتند جناب آقای حجه الاسلام دکتر نیکزاد در سخنان کوتاهی به عبرت های عاشورا پرداختند سپس مجلس با مداحی اهل بیت به روضه و نوحه خوانی ادامه یافت در پایان آقای دکتر جان محمدی رئیس دانشکده ضمن سخنانی به اهمیت تشکیل اینگونه مراسم در دانشکده اشاره نمودند. خاطر نشان می گردد که این سنت حسنه همه ساله با همت کارکنان دانشکده پزشکی برگزار و در پایان نیز از شرکت کنندگان به صرف ناهار پذیرایی به عمل می آید.