برگزاری مراسم سوگواری سالار شهیدان در دانشکده پزشکی

به مناسبت ایام سوگواری حضرت سیدالشهداء علیه السلام و اصحاب باوفایشان در شب تاسوعای حسینی مراسمی در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار گردید. در این مراسم که کارکنان دانشکده پزشکی حضور داشتند جناب آقای حجه الاسلام دکتر نیکزاد در سخنان کوتاهی به عبرت های عاشورا پرداختند سپس مجلس با مداحی اهل بیت به روضه و نوحه خوانی ادامه یافت در پایان آقای دکتر جان محمدی رئیس دانشکده ضمن سخنانی به اهمیت تشکیل اینگونه مراسم در دانشکده اشاره نمودند. خاطر نشان می گردد که این سنت حسنه همه ساله با همت کارکنان دانشکده پزشکی برگزار و در پایان نیز از شرکت کنندگان به صرف ناهار پذیرایی به عمل می آید.

برگزاری اولین نشست گرامیداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی و تجلیل از دکتر احمد خالق نژاد طبری

اولین جلسه هماهنگی بزرگداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی بابل به همراه نکوداشت پزشکی فرهیخته و نام آور ، موسس و اولین رئیس دانشکده پزشکی بابل آقای دکتر احمد خالق نژاد طبری تشکیل شد.

راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیرگروه بیوشیمی وبیوفیزیک دانشگاه علوم پزشکی خبر داد: در پی موافقت شورای گسترش دانشگاهها با راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ،پذیرش

نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد . این دیدار که در صبح روز پنج شنبه