نشست صمیمانه با اعضای هیات علمی گروه کودکان در بیمارستان فوق تخصصی اطفال امیرکلا

آقای د کتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی ضمن عرض تسلیت این ایام و قبولی سوگواری حضرت سیدالشهداء (ع) فرمودند، گروه آموزشی اطفال دانشگاه با بهره مندی ازوجود اساتیدی بنام وبیمارستانی شاخص درسطح کشور برتارک دانشگاه می درخشد وما یه افتخاردانشکده ودانشگاه علوم پزشکی بابل می باشد. ایشان هدف ازاین نشست را عرض سلام وخسته نباشید به همکاران محترم ، سپاسگزاری از زحمات آنان وآگاهی ازچگونگی روند امورات اداری،آموزشی ، پژوهشی ودرمانی این مرکز عنوان داشته و بیان داشتند: بنده یقین دارم با توانمندی هائی که درگروه آموزشی اطفال وبیمارستان امیرکلا وجود دارد، نشست پرثمری خواهیم داشت وبادست پر ازحضورتان مرخص می شویم. ایشان در بخش دیگری از سخنان شان گفتند: برخودلازم میدانم یادی از بنیانگذار این بیمارستان روانشاد محمدصادق شفیع زاده بنمایم که انشااله جایش دربهشت برین است.وتکریمی براستاد فقید دکترسیاوش باوند داشته باشم که دراین بیمارستان واین شهر صادقانه خدمت کردند ومردم هم قدرشناسند. بنده هربیماری ازآن جنت مکان دیدم ازاو به نیکی یادکرد خوشابه حالش . ازخانواده محترم هاشمی ودیگرخیرین که درگسترش ، تجهیز واعتلای این مرکز خدمات ارزنده ای نمودند قدردانی می گردد. بر کسی پوشیده نیست که معماردانشکده ،دانشگاه علوم پزشکی بابل وبیمارستان امیرکلا استاد فرزانه دکتر احمدخالق نژادطبری می باشد یادش راگرامی میداریم وامیدوارم که به فضل الهی وباهمت دانشگاه درمهرسال آینده که مصادف با سی امین سال فعالیت آموزشی دانشکده پزشکی می باشد شاهد برگزاری : "جشنواره سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی ونکوداشت دکتر احمدخالق نژادطبری" باشیم.

برگزاری اولین نشست گرامیداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی و تجلیل از دکتر احمد خالق نژاد طبری

اولین جلسه هماهنگی بزرگداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی بابل به همراه نکوداشت پزشکی فرهیخته و نام آور ، موسس و اولین رئیس دانشکده پزشکی بابل آقای دکتر احمد خالق نژاد طبری تشکیل شد.

راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیرگروه بیوشیمی وبیوفیزیک دانشگاه علوم پزشکی خبر داد: در پی موافقت شورای گسترش دانشگاهها با راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ،پذیرش

نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد . این دیدار که در صبح روز پنج شنبه