دیدار ریاست و معاونین آموزش بالینی و دستیاری دانشکده با اعضای گروه بیهوشی دانشگاه

این دیدار در صبح روز پنجشنبه 15/07/1393 در بیمارستان آیت ا... روحانی برگزار شد. در آغاز آقای دکتر علیجان پور مدیر گروه بیهوشی گزارشی از وضعیت گروه ارائه نموده آنگاه آقای دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدا... الحسین علیه السلام و نیز ادای احترام به مرحوم دکتر سلیمانی پیشکسوت بیهوشی شهرستان بابل و نیز تقدیر از زحمات آقایان دکتر غفاری و دکتر مطلوب و رزیدنت هایی که درگذشتند (آقایان دکتر کیانفر، محرابی و قلندری)، از زحمات اعضای هیات علمی گروه بیهوشی تشکر نموده و با توجه به توانمندی های موجود خواستار تقویت بنیه پژوهشی گروه شدند. در این جلسه یکایک اعضای گروه ضمن اعلام نظرات خود تقاضای عنایت ویژه به ارتقاء تجهیزات را نمودند.

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.

پیام نوروزی دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی

به مناسبت پایان سال 1393 و فرارسیدن بهار و آغاز سال جدید 1394 آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی با هداء لوح سپاس از زحمات یک ساله همکاران دانشکده پزشکی تقدیر نمودند. متن لوح به شرح ذیل می باشد:

برگزاری اولین نشست گرامیداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی و تجلیل از دکتر احمد خالق نژاد طبری

اولین جلسه هماهنگی بزرگداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی بابل به همراه نکوداشت پزشکی فرهیخته و نام آور ، موسس و اولین رئیس دانشکده پزشکی بابل آقای دکتر احمد خالق نژاد طبری تشکیل شد.