نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد انجام شد. دراین دیدار که در صبح روز پنج شنبه مورخ 22/08/1393در مرکز آموزشی ، درمانی شهید یحیی نژاد بابل به عمل آمد، ابتدا آقای دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی یاد و خاطره زنده یادان آقایان دکتر یوسف موحد (متخصص رواشناسی) و دکتر سید محسن رضوانی (متخصص پوست) را گرامی داشته و حضار در جلسه جهت شادی روح شان قرائت فاتحه نمودند سپس ایشان هدف از تشکیل جلسه را بررسی نقاط ضعف و قوت و مشکلات موجود در گروه ها عنوان داشتند. خانم دکتر تیره گر و آقای دکتر خیرخواه به نمایندگی از اعضای هیات علمی گروه های فوق به ذکر مشکلات گروه پرداختند. در پایان جلسه که توام با بازدید از امکانات و توانمندی های گروه پوست در درمانگاه پوست مرکز شهید یحیی نژاد بود رئیس دانشکده پزشکی خاطر نشان فرمودند که در راستای حل مشکلات موجود در حد مقررات و نیز انعکاس به مسئولین دانشگاه اقدام لازم صورت خواهد پذیرفت.