سخنان رئیس دانشکده پزشکی به مناسبت آغاز هفته پژوهش

رئیس دانشکده پزشکی ضمن گرامی داشت هفته پژوهش عنوان کردند: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند " علاج دردها و مشکلات کشور در پیشرفت علمی است" امید داریم اعضای هیات علمی و دانشجویان بیش از پیش در راه تعالی علم و عمل بکوشند، دکتر جان محمدی افزودند هفته پژوهش فرصت مناسبی است که از فعالین عرصه پژوهش قدردانی نموده و موفقیت روزافزون این عزیزان را از درگاه احدیت طلب کنیم. ایشان با اشاره به بیانات رهبر عزیز انقلاب در خصوص تحقیقات که فرمودند: " بايدهمه تحقيقاتمان را جهت بدهيم و نيازهايمان را بسنجيم ، ببنيم چه چيزي لازم داريم و وارد شويم" افزودند مجموعه ریاست و معاونین دانشکده آمادگی دارند تا در جهت تحقق پیشرفت در امور پژوهشی همکاری لازم را با گروه های مختلف آموزشی دانشگاه داشته باشند.

نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد . این دیدار که در صبح روز پنج شنبه