بازدید نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی از پروژه سلامت سالمندان امیرکلا

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی بابل ، صبح روز چهارشنبه مورخ 26/9/93 حجت الاسلام والمسلمین ناصری نماینده محترم مردم شریف شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی به همراه آقای سلیمانی رییس محترم شورای اسلامی شهر امیرکلا، از پروژه سلامت سالمندان شهر امیرکلا بازدید به عمل آورده و از نزدیک با فعالیت ها و اقدامات انجام شده در این پروژه آشنا شدند. این پروژه با هدف بررسی وضعیت سلامت سالمندان شهر امیرکلا در سال 89 شروع شده و در صورت حمایت مسئولین سال های زیادی ادامه خواهد داشت. در این طرح کلیه سالمندان از نظر بیماری های مختلف از جمله دیابت، فشار خون بالا، کم کاری و پرکاری تیرویید، کم خونی، بیماری های پروستات، بیماری های عضلانی اسکلتی، پوکی استخوان ، اختلالات شناختی و آلزایمر، درد مزمن و بیماری های شایع دیگر دوران سالمندی مورد بررسی قرار می گیرند و نیز آزمایشات متعدد شامل اندازه گیری ویتامین دی، چربی خون، قند، عملکرد کلیوی نیز برای سالمندان انجام می شود. همچنین معاینات چشم ، معاینات دندانپزشکی و اسکن استخوان نیز برای کلیه سالمندان بطور رایگان انجام و در صورت نیاز توسط متخصصین و اساتید محترم دانشگاه تحت درمان قرار می گیرند. مرحله اول این طرح در سال 91 با مشارکت 1616 نفر از سالمندان عزیز شهر امیرکلا انجام شد و بزودی مرحله دوم این طرح آغاز خواهد شد. در این بازدید آقای ناصری ضمن ابراز خرسندی از اقدامات صورت پذیرفته و بیان همخوانی با رسالت های وزارت متبوع ، در خصوص اهمیت توجه به سالمندان عزیز سخنانی را ایراد فرمودند. در پایان برنامه بازدید، آقای دکتر سیدرضا حسینی معاون پژوهشی مرکز فوق و مجری طرح سلامت سالمندان امیرکلا ، نیاز های ضروری این مرکز شامل دستگاه اسکن استخوان، دستگاه معاینه چشم (Slit lamp) و وسایل مورد نیاز برای انجام توانبخشی سالمندان مرکز را تقدیم نماینده محترم شهرستان بابل نمودند.

دانشکده پزشکی

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.

پیام نوروزی دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی

به مناسبت پایان سال 1393 و فرارسیدن بهار و آغاز سال جدید 1394 آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی با هداء لوح سپاس از زحمات یک ساله همکاران دانشکده پزشکی تقدیر نمودند. متن لوح به شرح ذیل می باشد:

برگزاری اولین نشست گرامیداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی و تجلیل از دکتر احمد خالق نژاد طبری

اولین جلسه هماهنگی بزرگداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی بابل به همراه نکوداشت پزشکی فرهیخته و نام آور ، موسس و اولین رئیس دانشکده پزشکی بابل آقای دکتر احمد خالق نژاد طبری تشکیل شد.