تشکیل کارگاه نسخه نویسی

کارگاه نسخه نویسی در تاریخ 23/12/1393 برگزار می گردد. دکتر جهانی مدیر EDO دانشکده پزشکیضمن اعلام این خبر افزودند: کارگاه فوق جهت کارآموزان ورودی سال 1388 رشته پزشکی در محل دانشکده شکل می گیرد. لازم به ذکر است که این کارگاه همه ساله پیش از ورود دانشجویان پزشکی به دوره اینترنی برگزار می گردد.

نقل و انتقالات دانشجویان

با توجه به فرارسیدن ایام نقل و انتقالات دانشجویان، عزیزان دانشجو می توانند جهت آگاهی از اطلاعیه های مربوط به نقل و انتقالات دانشگاههای مختلف به صفحه اعلانات آموزشی

برگزاری جشن نیمه شعبان

جشن ولادت حضرت امام زمان (عج) به همت کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای این مرکز برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارکنان، رئیس و معاونین دانشکده پزشکی و با حضور ریاست و معاونین دانشجویی،فرهنگی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.

پیام نوروزی دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی

به مناسبت پایان سال 1393 و فرارسیدن بهار و آغاز سال جدید 1394 آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی با هداء لوح سپاس از زحمات یک ساله همکاران دانشکده پزشکی تقدیر نمودند. متن لوح به شرح ذیل می باشد: