برپایی جشن پیروزی انقلاب و نکوداشت بازنشستگان دانشکده پزشکی

بمناسبت ایام الله دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مراسم جشن باشکوهی در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار گردید. همچنین از سه نفر از بازنشستگان سال 1393 دانشکده پزشکی با اهدای هدایایی تقدیر به عمل آمد. در این مراسم جشن کلیه همکاران شرکت کننده سرود برخیزید را جمع خوانی کردند سپس آقای دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی با سخنان مبسوطی ضمن گرامیداشت یاد شهیدان و امام راحل و تجدید میثاق با آرمان های آنان از همکاران خواستند که باید همچنان انقلابی بود و انقلابی عمل کرد. ایشان افزودند : بوجود آمدن یک انقلاب مهم است و قابل تقدیر اما مهم تر از آن حفظ و پاسداری از آن است و از همکاران عزیز انتظار می رود که بیش از پیش در راه اهداف عالی کوشش نمایند.

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.

پیام نوروزی دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی

به مناسبت پایان سال 1393 و فرارسیدن بهار و آغاز سال جدید 1394 آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی با هداء لوح سپاس از زحمات یک ساله همکاران دانشکده پزشکی تقدیر نمودند. متن لوح به شرح ذیل می باشد:

برگزاری اولین نشست گرامیداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی و تجلیل از دکتر احمد خالق نژاد طبری

اولین جلسه هماهنگی بزرگداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی بابل به همراه نکوداشت پزشکی فرهیخته و نام آور ، موسس و اولین رئیس دانشکده پزشکی بابل آقای دکتر احمد خالق نژاد طبری تشکیل شد.

راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیرگروه بیوشیمی وبیوفیزیک دانشگاه علوم پزشکی خبر داد: در پی موافقت شورای گسترش دانشگاهها با راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ،پذیرش