قبولی دو نفر از دانش آموختگان بخش بیوشیمی در دوره Ph.D

به گفته دکتر قوجق مدیر گروه بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاهدو تن از دانش آموخته گان این بخش موفق به قبولی در دوره دکتری تخصصی بیوشیمی بالینی در دانشگاه های کرمان و بابل شدند. ایشان این موفقیت را جبران زحمات صادقانه همکاران بخش بیوشیمی و بیوفیزیک دانسته و از درگاه الهی برای این عزیزان ، پیروزی در ادامه راه را خواستار شدند.

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.

پیام نوروزی دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی

به مناسبت پایان سال 1393 و فرارسیدن بهار و آغاز سال جدید 1394 آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی با هداء لوح سپاس از زحمات یک ساله همکاران دانشکده پزشکی تقدیر نمودند. متن لوح به شرح ذیل می باشد:

برگزاری اولین نشست گرامیداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی و تجلیل از دکتر احمد خالق نژاد طبری

اولین جلسه هماهنگی بزرگداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی بابل به همراه نکوداشت پزشکی فرهیخته و نام آور ، موسس و اولین رئیس دانشکده پزشکی بابل آقای دکتر احمد خالق نژاد طبری تشکیل شد.

راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیرگروه بیوشیمی وبیوفیزیک دانشگاه علوم پزشکی خبر داد: در پی موافقت شورای گسترش دانشگاهها با راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ،پذیرش