اقدام درخور ستایش مسئولین دانشکده پزشکی در روز درخت کاری و هفته منابع طبیعی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، صبح روز شنبه مورخه 16 اسفند ماه سال 1393 در حرکتی هماهنگ با حضور مسئولین دانشکده پزشکی و مشاور رئیس دانشگاه و معاونت فرهنگی و مسئولین دفتر ریاست دانشگاه و دانشکده پزشکی، کاشت نهال و درخت در محوطه ی مقابل دانشکده پزشکی انجام شد. د راین رابطه ضمن تهیه نهال و کاشت آن ها، در اقدامی خداپسندانه چندین درخت که در محل نامناسبی قرار گرفته و می بایست قطع و از بین برود، با تلاش همکاران فضای سبز دانشگاه از محل مربوطه برداشته و به محل دانشکده پزشکی حمل گردید و مجددا در مکان جدید کاشته شد. روابط عمومی دانشکده از این اقدام خداپسندانه مسئولین دانشگاه و دانشکده کمال تشکر را دارد.

نقل و انتقالات دانشجویان

با توجه به فرارسیدن ایام نقل و انتقالات دانشجویان، عزیزان دانشجو می توانند جهت آگاهی از اطلاعیه های مربوط به نقل و انتقالات دانشگاههای مختلف به صفحه اعلانات آموزشی

برگزاری جشن نیمه شعبان

جشن ولادت حضرت امام زمان (عج) به همت کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای این مرکز برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارکنان، رئیس و معاونین دانشکده پزشکی و با حضور ریاست و معاونین دانشجویی،فرهنگی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.

پیام نوروزی دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی

به مناسبت پایان سال 1393 و فرارسیدن بهار و آغاز سال جدید 1394 آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی با هداء لوح سپاس از زحمات یک ساله همکاران دانشکده پزشکی تقدیر نمودند. متن لوح به شرح ذیل می باشد: