آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند. ایشان بر لزوم تعیین روش های تبلیغات به صورت مجازی، پیامک، ارسال نامه و قرارگرفتن در سایت مرکزی دانشگاه و چاپ پوستر و بنر و ارسال به موقع به نقاط مختلف تاکید داشتند. تعین مسئولین کمیته های مختلف و تقسیم کار از برنامه های این جلسه بود. قرار است که جشنواره سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی و تجلیل از دکتر خالق نژاد طبری در 16 مهر ماه سال جاری برگزار گردد.

نقل و انتقالات دانشجویان

با توجه به فرارسیدن ایام نقل و انتقالات دانشجویان، عزیزان دانشجو می توانند جهت آگاهی از اطلاعیه های مربوط به نقل و انتقالات دانشگاههای مختلف به صفحه اعلانات آموزشی

برگزاری جشن نیمه شعبان

جشن ولادت حضرت امام زمان (عج) به همت کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای این مرکز برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارکنان، رئیس و معاونین دانشکده پزشکی و با حضور ریاست و معاونین دانشجویی،فرهنگی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد