دومین نشست نمایندگان دانشجویان با مسئولین دانشکده انجام شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در آستانه پایان ترم تحصیلی، نمایندگان دانشجویان اعم از پزشکی، توانبخشی، پرستاری و مامایی، با مسئولین دانشکده دیدار و گفتگو کردند. در این نشست که در اتاق شورای دانشکده پزشکی برگزار شد نمایندگان دانشجویان ضمن انتقاد از برخی موارد، پیشنهاداتی را در خصوص فضای آموزشی، شیوه آموزش و انتخاب اساتید ارائه نمودند که مسئولین مربوط وعده دادند که به موارد مطروحه رسیدگی گردد. لازم به ذکر است که طبق برنامه پیش بینی شده قرار است در پایان هر ترم تحصیلی جلساتی با نمایندگان دانشجویان برگزار گردد.

نقل و انتقالات دانشجویان

با توجه به فرارسیدن ایام نقل و انتقالات دانشجویان، عزیزان دانشجو می توانند جهت آگاهی از اطلاعیه های مربوط به نقل و انتقالات دانشگاههای مختلف به صفحه اعلانات آموزشی

برگزاری جشن نیمه شعبان

جشن ولادت حضرت امام زمان (عج) به همت کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای این مرکز برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارکنان، رئیس و معاونین دانشکده پزشکی و با حضور ریاست و معاونین دانشجویی،فرهنگی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.

پیام نوروزی دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی

به مناسبت پایان سال 1393 و فرارسیدن بهار و آغاز سال جدید 1394 آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی با هداء لوح سپاس از زحمات یک ساله همکاران دانشکده پزشکی تقدیر نمودند. متن لوح به شرح ذیل می باشد: