شروع امتحانات دانشجویان از 16 خرداد سال جاری

امتحانات دانشجویان مقطع فیزیوپاتولوژی این دانشکده از تاریخ 16/3/1394 آغاز و در پی آن از تاریخ 26/03/1394 امتحانات 187 نفر از دانشجویان در مقطع علوم پایه و 145 نفر در رشته های مختلف کارشناسی توانبخشی برگزار می گردد. خانم سوهان فرجی مسئول اداره آموزش دانشکده پزشکی ضمن اعلام این خبر و آرزوی موفقیت برای دانشجویان عزیز افزودند: کلیه آزمون ها در روز 16/04/1394 به پایان خواهد رسید.

نقل و انتقالات دانشجویان

با توجه به فرارسیدن ایام نقل و انتقالات دانشجویان، عزیزان دانشجو می توانند جهت آگاهی از اطلاعیه های مربوط به نقل و انتقالات دانشگاههای مختلف به صفحه اعلانات آموزشی

برگزاری جشن نیمه شعبان

جشن ولادت حضرت امام زمان (عج) به همت کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای این مرکز برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارکنان، رئیس و معاونین دانشکده پزشکی و با حضور ریاست و معاونین دانشجویی،فرهنگی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.