برگزاری جشن نیمه شعبان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی جشن ولادت حضرت امام زمان (عج) به همت کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای این مرکز برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارکنان، رئیس و معاونین دانشکده پزشکی و با حضور ریاست و معاونین دانشجویی،فرهنگی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد، حضار با استماع سخنان آقای دکتر نیکزاد مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه و مولودی خوانی به شادی پرداختند. در این جلسه همچنین از نیروهای خدمات دانشکده با اهداء لوح سپاس و هدایا تقدیر به عمل آمد. لازم به ذکر است که این برنامه همه ساله با همت همکاران و حوزه ریاست دانشکده پزشکی بصورت خودجوش و هزینه خودگردان صورت می پذیرد. همچنین در پایان این جشن باشکوه که با توزیع شربت و شیرنی حال و هوای خاصی یافته بود به صرف ناهار از مدعوین پذیرایی به عمل آمد.

نقل و انتقالات دانشجویان

با توجه به فرارسیدن ایام نقل و انتقالات دانشجویان، عزیزان دانشجو می توانند جهت آگاهی از اطلاعیه های مربوط به نقل و انتقالات دانشگاههای مختلف به صفحه اعلانات آموزشی

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.