برگزاری جشن نیمه شعبان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی جشن ولادت حضرت امام زمان (عج) به همت کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای این مرکز برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارکنان، رئیس و معاونین دانشکده پزشکی و با حضور ریاست و معاونین دانشجویی،فرهنگی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد، حضار با استماع سخنان آقای دکتر نیکزاد مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه و مولودی خوانی به شادی پرداختند. در این جلسه همچنین از نیروهای خدمات دانشکده با اهداء لوح سپاس و هدایا تقدیر به عمل آمد. لازم به ذکر است که این برنامه همه ساله با همت همکاران و حوزه ریاست دانشکده پزشکی بصورت خودجوش و هزینه خودگردان صورت می پذیرد. همچنین در پایان این جشن باشکوه که با توزیع شربت و شیرنی حال و هوای خاصی یافته بود به صرف ناهار از مدعوین پذیرایی به عمل آمد.

اهداء رتبه دوم در حوزه بالینی توسط فرهنگستان علوم پزشکی کشور به آقای دکتر یوسف یحیی پور

فرهنگستان علوم پزشکی همه ساله طی مراسمی از پژوهشگران برتر حوزه ی علوم پزشکی بالینی و علوم پایه، پژوهشگر جوان مراکز تحقیقاتی و همچنین دانشمند برگزیده دهه اخیر علوم پزشکی که مقالات آنها بر اساس معیارهای ارزشیابی بین المللی توسط داوران محترم داخلی و خارجی