مراسم تودیع و معارفه مسئول خدمات دانشکده پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی مراسم تودیع و معارفه مسئول خدمات دانشکده پزشکی انجام شد. در این جلسه که با حضور مسئولین واحدهای مختلف و رئیس و معاون اداری و مالی دانشکده تشکیل شد آقای دکتر جان محمدی ریاست دانشکده طی سخنانی ضمن قدردانی از زحمات آقای رمضان مختاررضیایی در طول تصدی سمت مسئولیت خدمات دانشکده، آقای قلی رمضانی طلوتی را بعنوان مسئول جدید خدمات معرفی نموده و برای ایشان آرزوی موفقیت نمودند. در این جلسه مسئولین واحدها نیز ضمن اعلام همکاری با مسئول جدید خدمات به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

نقل و انتقالات دانشجویان

با توجه به فرارسیدن ایام نقل و انتقالات دانشجویان، عزیزان دانشجو می توانند جهت آگاهی از اطلاعیه های مربوط به نقل و انتقالات دانشگاههای مختلف به صفحه اعلانات آموزشی

برگزاری جشن نیمه شعبان

جشن ولادت حضرت امام زمان (عج) به همت کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای این مرکز برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارکنان، رئیس و معاونین دانشکده پزشکی و با حضور ریاست و معاونین دانشجویی،فرهنگی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.