قبولی 8 نفر از فارغ التحصیلان رشته پرستاری دانشگاه در آزمون کارشناسی ارشد کشور

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی آقای حسینی مدیر گروه پرستاری دانشگاه گفتند: جای بسی خوشوقتی است که در سال تحصیلی جدید، 8 نفر از دانشجویان پرستاری ورودی سال 1390 در آزمون کارشناسی ارشد پذیرفته شدند که اسامی پذیرفته شدگان به شرح ذیل می باشد. 1-نیما پورغلام ، ارشد پرستاری داخلی جراحی ، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 2-مینا پهلوان ، ارشد پرستاری داخلی جراحی ، دانشگاه علوم پزشکی ایران. 3-محدثه محمودی ، ارشد پرستاری داخلی جراحی ، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. 4-مهسا کمالی ، ارشد پرستاری سالمندی ، دانشگاه تربیت مدرس. 5-علی عزیزی ، ارشد پرستاری داخلی جراحی ، دانشگاه علوم پزشکی گیلان. 6-ابوالفضل اعتباریان ، ارشد پرستاری داخلی جراحی ، دانشگاه علوم پزشکی گیلان. 7-ایمان تقی زاده ، ارشد پرستاری داخلی جراحی ، دانشگاه علوم پزشکی کاشان. 8-مریم آذرنیوند ، ارشد پرستاری سالمندی ، دانشگاه علوم پزشکی شاهرود. ایشان افزودند: ضمناَ لازم به ذکر است که در سال گذشته نیز 7 نفر از دانشجویان پرستاری ورودی 89 در آزمون ارشد پذیرفته شده بودند.

نقل و انتقالات دانشجویان

با توجه به فرارسیدن ایام نقل و انتقالات دانشجویان، عزیزان دانشجو می توانند جهت آگاهی از اطلاعیه های مربوط به نقل و انتقالات دانشگاههای مختلف به صفحه اعلانات آموزشی

برگزاری جشن نیمه شعبان

جشن ولادت حضرت امام زمان (عج) به همت کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای این مرکز برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارکنان، رئیس و معاونین دانشکده پزشکی و با حضور ریاست و معاونین دانشجویی،فرهنگی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.

پیام نوروزی دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی

به مناسبت پایان سال 1393 و فرارسیدن بهار و آغاز سال جدید 1394 آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی با هداء لوح سپاس از زحمات یک ساله همکاران دانشکده پزشکی تقدیر نمودند. متن لوح به شرح ذیل می باشد: