ارائه کنفرانس آموزشی - پژوهشی در گروه بیوشیمی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی بدنبال برگزاری کنفرانس های آموزشی - پژوهشی در گروه بیوشیمی دانشکده پزشکی، راس ساعت 12 روز یک شنبه 29/06/1394 آقای دکتر دردی قوجق سخنرانی خود را با موضوع بکارگیری روش های hi-Teeh (انکپسوله کردن سلول ها به منظور حفاظت از سلول ها در مراحل مختلف انتقال- اثرات هم کشتی سلول ها برای افزایش طول عمر و بهبود عملکرد سلول ها) ارائه خواهند کرد. به گفته خانم عباسی کارشناس گروه فوق ، این سخنرانی در اتاق کنفرانس بخش بیوشیمی - بیوفیزیک دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

نقل و انتقالات دانشجویان

با توجه به فرارسیدن ایام نقل و انتقالات دانشجویان، عزیزان دانشجو می توانند جهت آگاهی از اطلاعیه های مربوط به نقل و انتقالات دانشگاههای مختلف به صفحه اعلانات آموزشی

برگزاری جشن نیمه شعبان

جشن ولادت حضرت امام زمان (عج) به همت کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای این مرکز برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارکنان، رئیس و معاونین دانشکده پزشکی و با حضور ریاست و معاونین دانشجویی،فرهنگی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.