اهداء رتبه دوم در حوزه بالینی توسط فرهنگستان علوم پزشکی کشور به آقای دکتر یوسف یحیی پور

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، آقای دکتر یوسف یحیی پور عضو هیات علمی دانشگاه موفق به کسب رتبه دوم در حوزه علوم بالینی از فرهنگستان علوم پزشکی کشور شدند. فرهنگستان علوم پزشکی همه ساله طی مراسمی از پژوهشگران برتر حوزه ی علوم پزشکی بالینی و علوم پایه، پژوهشگر جوان مراکز تحقیقاتی و همچنین دانشمند برگزیده دهه اخیر علوم پزشکی که مقالات آنها بر اساس معیارهای ارزشیابی بین المللی توسط داوران محترم داخلی و خارجی به عنوان مقاله برتر شناخته شده اند تقدیر به عمل می آورد و جایزه علمی فرهنگستان علوم پزشکی را به آنها تقدیم می دارد. در همین ارتباط آقای دکتر سیدعلیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران طی نامه ای عنوان داشتند: برادر ارجمند جناب آقای دکتر یوسف یحیی پور، بدین وسیله به اطلاع می رساند که حضرت عالی به دلیل همکاری در نگارش مقاله... که به عنوان رتبه دوم در حوزه علوم بالینی برگزیده شده است نامزد دریافت لوح تقدیر می باشید، ضمن عرض تبریک به مناسبت دستیابی به این جایگاه رفیع در عرصه علم و دانش، از حضرت عالی دعوت می شود تا در مراسم اهداء جوایز به برگزیدگان این فرهنگستان که در تاریخ 6 اسفند 94 در محل سالن غدیر فرهنگستان علوم پزشکی برگزار می گردد، حضور به هم رسانید.

تشکیل جلسه شورای آموزشی ، پژوهشی و اداری دانشکده پزشکی با هدف رسیدگی سریع تر به نامه ها

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، جلسه شورای آموزشی ، پژوهشی و اداری دانشکده با هدف رسیدگی سریع تر به نامه های رسیده و امور دانشجویان که پیش از این جهت تصویب