پیام رئیس دانشکده پزشکی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید پیامی به شرح ذیل مرقوم داشتند:

بنام خدا

اگر مردم بدانند که در طلب علم چه فایده ها و ثمراتی هست ، علم و دانش را می طلبیدند ،اگر چه با خون دل خوردن و فرورفتن در گردابها باشد.

(امام سجاد علیه السلام)

حال که دگر بار در فصل آغاز علم آموزی قرار گرفته و دوباره کتاب ارزشمند دانش با دستان پرتوان و  پرتلاش دانشجویان ورق خواهد خورد، نیک می بینم که خدا توفیق عنایت فرموده تا خدمتی هر چند ناچیز از سوی اینجانب و همکارانم تحقق یابد.

آغار سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشکده پزشکی و به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

تقارن آغاز سال تحصیلی با هفته عزتمند « دفاع مقدس» چه نیکوست، این رایحه فضای دانشگاه را به یاد و خاطره ی شهیدان، متبرک ساخته و پاسداری از حرمت خون شهیدان با پیروی از منویات  رهبر انقلاب را در « سنگر دانشگاه » یادآور عصاره های پاک انقلاب می نماید.

امید است به فضل الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل،  در طول سال تحصیلی جدید در جهت تهذیب، خود سازی، علم اندوزی و بومی کردن دستاوردهای حاصله، تلاش مضاعف نموده و در آینده گنجینه ه­ایی از گوهرهای کم نظیر علم و معرفت برای پیشرفت کشور باشید.