دریافت لوح تقدیر از هفتمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهشی در دانش پزشکی توسط خانم دکتر باکویی

خانم دکتر فاطمه باکویی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل موفق به دریافت لوح تقدیر در هفتمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهشی در دانش پزشکی گردیدند.

این لوح تقدیر در حیطه پوستر برگزیده کنگره که انتخاب آن از سوی هیئت رئیسه کنگره می باشد با موضوع منحصر بفرد ترین پوستر ارسالی به دبیرخانه، به ایشان اهداء گردید.

توضیح اینکه، هفتمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهشی در دانش پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی(همایش استاد یلدا) از روز دوشنبه 26 مهرماه95 با حضور اساتید و صاحب نظران داخلی و خارجی در تالار امام دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز و با اهدا لوح تقدیر به 33 نفر از برگزیدگان، در شامگاه روز پنج شنبه 29 مهر 95 به کار خود پایان داد.