مراسم تجلیل از افتخار آفرینان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

مراسم تجلیل از افتخار آفرینان و پذیرفته شدگان آزمون دانشنامه تخصصی بالینی، دانشنامه فوق تخصصی و دانشنامه تخصصی دندانپزشکی, کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D) در سالن همایش دکتر خالق نژاد بیمارستان آیت ا.. روحانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، این مراسم با حضور دکتر جلالی ریاست و دیگر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بابل جهت تجلیل از افتخار آفرینان و پذیرفته شدگان ۶۶ امین دوره آزمون دانشنامه تخصصی بالینی, ۳۳ امین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی و ۳۵ امین دوره آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی وآزمون دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال ۹۸ روز چهارشنبه ۲۰ آذر برگزار شد.
در این همایش از ۵ دستیار برگزیده کشوری حائز رتبه های ۱۰% برتر گروه بالینی دانشگاه، ۲ تخصصی دندانپزشکی و ۳ دانشجوای پذیرفته شده رتبه های اول تا سوم دکتری تخصصی و یک دانشجوی پذیرفته کارشناسی ارشد با رتبه دوم کشور با اهدای لوح سپاس و جایزه ویژه قدرادنی بعمل آمد.
همچنین از ۲۹ دستیار تخصصی بالینی, ۲ دستیار فوق تخصصی بالینی و ۲۰ دستیار تخصصی دندانپزشکی بعنوان دستیاران سال آخر شرکت کننده در آزمون دانشنامه که برای اولین بار و بطور پیوسته قبول شدند با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.

اسامی دستیاران برگزیده کشوری:

۱) دکتر ساجده امید بخش امیری: حائز رتبه ۱۰% رشته کودکان

۲) دکتر فروغ علی اکبر نیا: حائز رتبه ۱۰%رشته کودکان

۳) دکتر مهرداد مصطفی لو: حائز رتبه ۱۰%رشته رادیولوژی

۴) دکتر آوا نصیری: حائز رتبه ۱۰% رشته روانپزشکی;

۵) دکترمائده ملاعلی پور: حائز رتبه ۱۰% رشته زنان وزایمان;

۶) دکتر فاطمه حبیب زاده بیژنی: حائز رتبه اول دانشنامه تخصصی رشته آسیب شناسی دهان و فک و صورت;

۷) دکتر محدثه امام پناهی; حائز رتبه دوم رشته بیماریهای دهان و دندان.

8) آقای صدرا سماورچی طهرانی رتبه اول Ph.D کشوری در رشته بیوشیمی بالینی

9) ارغوان زبردست رتبه دوم Ph.D کشور در رشته ویروس شناسی پزشکی

10) گلناز گودرزی رتبه دوم Ph.D بیوشیمی بالینی

11) فاطمه اصغری اسبوئی رتبه دوم کارشناسی ارشد رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی

همچنین در این مراسم از گروه های برتر دانشگاه با توجه به درصد قبولی در آزمون دانشنامه و آزمون سراسرس دکترا با اهدای لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد:

* آقای دکتر یداله زاهدپاشا مسئول رشته فوق تخصصی طب نوزادان و پیرامون تولد با ۱۰۰% قبولی در آزمون بورد فوق تخصصی

در آزمون بوردتخصصی:

رتبه اول) دکتر فرزان خیرخواه مدیر گروه روانپزشکی با ۱۰۰% قبولی;

رتبه دوم) دکتر مرتضی علیجانپور مدیر گروه کودکان با ۷۷% قبولی;

رتبه سوم) دکتر محمدعلی بیانی مدیر گروه داخلی با ۷۱.۴% قبولی

گروه های برتر رشته های علوم پایه:

۱) دکتر سلیمان محجوب مدیر گروه بیوشیمی بالینی

۲) دکتر یوسف یحیی پور مدیر گروه میکروب شناسی

رتبه های برتر دانشکده دندانپزشکی با ۱۰۰% قبولی در آزمون  دانشنامه تخصصی سال ۹۸:

۱) دکتر آکام سعیدی مدیر گروه اندودانتیکس

۲) دکتر فریبا ازوجی مدیر گروه ترمیمی