برگزاری مراسم سومین روز شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در دانشکده پزشکی

به مناسبت سومین روز شهادت حضرت سیدالشهداء علیه السلام، روز یکشنبه 26/08/92 مراسم بزرگداشتی با حضور کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای دانشکده برگزار شد. در این مراسم که از ساعت 30/13 شروع و تا 15/14 ادامه داشت به ذکر مصائب اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام اشاره و با برنامه سینه زنی ادامه یافت در پایان از شرکت کنندگان و دیگر همکارانی که در واحدهای دانشکده مستقر بودند بصرف ناهار پذیرایی به عمل آمد. شایان ذکر است که همه ساله این برنامه به همت کارکنان، ریاست و معاونین دانشکده پزشکی و پرداخت هزینه بصورت خودگردان و نذورات برگزار می گردد.

بالندگی دانشجویان پزشکی ورودی 89 در آزمون جامع علوم پایه

بمناسبت ایام سوگواری آل ا... علیهم السلام برنامه پخت آش شله زرد در دانشکده پزشکی انجام شد