دانشجویان رشته پزشکی این دانشکده با موفقیت و درخشش در آزمون جامع علوم پایه توانستند رتبه سوم را در دانشگاه های علوم پزشکی کسب نمایند.آقای دکتر سیدغلامعلی جورسرایی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده پزشکی افزودند این افتخار را که توسط دانشجویان ورودی سال 1389 شرکت کننده درآزمون اسفند 1391 به دست آمده به تمامی اساتید معزز کارشناسان محترم امور آموزش آزمایشگاه و اداری تبریک عرض نموده و از همه ی این عزیزان تقدیر و تشکر به عمل می آید.

نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد . این دیدار که در صبح روز پنج شنبه