موافقت با راه اندازی رشته بیوشیمی بالینی مقطع دکتری تخصصی(Ph.D)

با راه اندازی رشته بیوشیمی بالینی در مقطع دکتری تخصصی موافقت به عمل آمد، آقای دکتر قوجق مدیر محترم گروه بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزودند که به استناد نامه شماره 138/500/د مورخه 30/01/1393 مقام محترم وزارت به استناد رای صادره در دویست و سی و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی ، با راه اندازی این مقطع با ظرفیت پذیرش 3 دانشجو در یک دوره موافقت به عمل آمد. روابط عمومی دانشکده پزشکی کسب این موفقیت را به جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی بابل اعم از هیات علمی و کارکنان بخصوص هیات علمی گروه بیوشیمی و بیوفیزیک تبریک عرض می نماید.