بازدید رئیس دانشکده از طرح های عمرانی در حال اجرای دانشکده پزشکی

آقای دکتر جان محمدی به اتفاق هعاونین محترمشان و آقای مختار رضیایی مسئول خدمات دانشکده، از طرح های در حال اجرای دانشکده بازدید به عمل آوردند. این طرح ها شامل بازسازی بخشی از فضای فیزیکی حوزه ریاست دانشکده و همچنین بهسازی و اجرای طرح آبپاشی اتوماتیک فضای سبز دانشکده می باشد که عملیات اجرایی بازسازی با 30 درصد و فضای سبز با 20 درصد رو به پایان می باشد. آقای دکتر جان محمدی تاکید دارند که با اتمام هر چه زودتر این طرح ها آماده ثبت نام از دانشجویان جدید الورود خواهیم بود.