سلسله جلساتی در گروه بیوشیمی و بیوفیزیک دانشکده تشکیل شد در این جلسات که به ترتیب با دانشجویان کارشناسی ارشد و سپس با کارشناسان گروه و در پایان با اعضای هیات علمی در محل گروه برگزار شد ابتدا با گوش فرا دادن به نظرات دانشجویان و سپس با همفکر کارشناسان شاغل در گروه فوق موارد مورد نقد و بررسی قرار گرفت . آنگاه ریاست دانشکده پزشکی و معاونین ایشان با حضور در جمع اعضای هیات علمی گروه بیوشیمی و بیوفیزیک در صدد جمع بندی موارد برآمدند. آقای دکتر دردی قوجق مدیر گروه فوق به ارائه گزارش کار به بیان نیازهای گروه پرداختند و هرکدام از اعضا نیز به نقطه نظرات خود اشاره نمودند. آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی در این جلسات با بیان انتظارات دانشکده از دانشجویان ، کارشناسان و اعضای هیات علمی وعده دادند که پیگیر موارد مطرح شده در جلسه که طی صورتجلسه ایی مکتوب گردیده باشند.