دیدار ریاست و معاونین آموزش بالینی و دستیاری دانشکده با اعضای گروه بیهوشی دانشگاه

این دیدار در صبح روز پنجشنبه 15/07/1393 در بیمارستان آیت ا... روحانی برگزار شد. در آغاز آقای دکتر علیجان پور مدیر گروه بیهوشی گزارشی از وضعیت گروه ارائه نموده آنگاه آقای دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدا... الحسین علیه السلام و نیز ادای احترام به مرحوم دکتر سلیمانی پیشکسوت بیهوشی شهرستان بابل و نیز تقدیر از زحمات آقایان دکتر غفاری و دکتر مطلوب و رزیدنت هایی که درگذشتند (آقایان دکتر کیانفر، محرابی و قلندری)، از زحمات اعضای هیات علمی گروه بیهوشی تشکر نموده و با توجه به توانمندی های موجود خواستار تقویت بنیه پژوهشی گروه شدند. در این جلسه یکایک اعضای گروه ضمن اعلام نظرات خود تقاضای عنایت ویژه به ارتقاء تجهیزات را نمودند.

راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیرگروه بیوشیمی وبیوفیزیک دانشگاه علوم پزشکی خبر داد: در پی موافقت شورای گسترش دانشگاهها با راه اندازی دوره تخصصی(phd)بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ،پذیرش

نشست با اعضای هیات علمی گروه های پوست و روانشاسی دانشگاه

دیدار ریاست و معاون آموزش بالینی و مدیر EDO و مسئول دفتر دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه پوست و روانپزشکی دانشگاه در دفتر رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد . این دیدار که در صبح روز پنج شنبه