سخنان رئیس دانشکده پزشکی به مناسبت آغاز هفته پژوهش

رئیس دانشکده پزشکی ضمن گرامی داشت هفته پژوهش عنوان کردند: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند " علاج دردها و مشکلات کشور در پیشرفت علمی است" امید داریم اعضای هیات علمی و دانشجویان بیش از پیش در راه تعالی علم و عمل بکوشند، دکتر جان محمدی افزودند هفته پژوهش فرصت مناسبی است که از فعالین عرصه پژوهش قدردانی نموده و موفقیت روزافزون این عزیزان را از درگاه احدیت طلب کنیم. ایشان با اشاره به بیانات رهبر عزیز انقلاب در خصوص تحقیقات که فرمودند: " بايدهمه تحقيقاتمان را جهت بدهيم و نيازهايمان را بسنجيم ، ببنيم چه چيزي لازم داريم و وارد شويم" افزودند مجموعه ریاست و معاونین دانشکده آمادگی دارند تا در جهت تحقق پیشرفت در امور پژوهشی همکاری لازم را با گروه های مختلف آموزشی دانشگاه داشته باشند.

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.

پیام نوروزی دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی

به مناسبت پایان سال 1393 و فرارسیدن بهار و آغاز سال جدید 1394 آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی با هداء لوح سپاس از زحمات یک ساله همکاران دانشکده پزشکی تقدیر نمودند. متن لوح به شرح ذیل می باشد:

برگزاری اولین نشست گرامیداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی و تجلیل از دکتر احمد خالق نژاد طبری

اولین جلسه هماهنگی بزرگداشت سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی بابل به همراه نکوداشت پزشکی فرهیخته و نام آور ، موسس و اولین رئیس دانشکده پزشکی بابل آقای دکتر احمد خالق نژاد طبری تشکیل شد.