معارفه سرپرست جدید اساتید مشاور دانشکده پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، روز گذشته خانم دکتر محبوبه فرامرزی بعنوان سرپرست اساتید مشاور دانشکده پزشکی معرفی گردیدند. آقای دکتر جان محمدی رئیس دانشکده در جمع اساتید مشاور این دانشکده ضمن تقدیر و تشکر از خانم دکتر فیضی سرپرست سابق این گروه و معرفی سرپرست جدید برای این عزیزان توفیق روز افزون را از درگاه خداوند منان خواستار شدند. دکتر رجب نیا معاون آموزشی علوم پایه دانشکده نیز ضمن سخنانی انتظارات دانشکده را از اساتید مشاور بیان فرمودند.

نقل و انتقالات دانشجویان

با توجه به فرارسیدن ایام نقل و انتقالات دانشجویان، عزیزان دانشجو می توانند جهت آگاهی از اطلاعیه های مربوط به نقل و انتقالات دانشگاههای مختلف به صفحه اعلانات آموزشی

برگزاری جشن نیمه شعبان

جشن ولادت حضرت امام زمان (عج) به همت کارکنان دانشکده پزشکی در اتاق شورای این مرکز برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارکنان، رئیس و معاونین دانشکده پزشکی و با حضور ریاست و معاونین دانشجویی،فرهنگی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد

آقای دکتر جان محمدی گزارش مبسوطی را از روند امور ارائه و توضیحات لازم را جهت پیشبرد امور عنوان داشتند. سپس آقای دکتر تقی پور ضمن یادآوری مصوبات شورای سیاست گزاری به تنظیم اسامی مسئولین کمیته های زیر مجموعه و اعضای تشکیل دهنده آن پرداختند.

پیام نوروزی دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی

به مناسبت پایان سال 1393 و فرارسیدن بهار و آغاز سال جدید 1394 آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی با هداء لوح سپاس از زحمات یک ساله همکاران دانشکده پزشکی تقدیر نمودند. متن لوح به شرح ذیل می باشد: