درگذشت استاد گرانقدر مرحوم دکتر سلیمان محجوب

در پی درگذشت استاد گرانقدر مرحوم دکتر سلیمان محجوب عضو محترم هیات علمی دانشکده پزشکی ،دکتر ایرج جعفری پور با ارسال پیامی فقدان این استاد ارجمند را به اساتید هم دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل تسلیت عرض نمود.

متن پیام به این شرح است.

به نام خدا

خبر اندوهبار درگذشت استاد گرانقدر و فرهیخته زنده یاد جناب آقای دکتر سلیمان محجوب از اساتید محترم دانشکده پزشکی موجب تاثر و تالم فراوان همکاران و اساتید و دانشجویان دانشگاه گردید. ایشان استادی فرزانه و پرتلاش، انسانی وارسته، فرهیخته و متواضع بودند. که در دوران پربار خدمت صادقانه خویش در این دانشگاه با روحیه ای وصف ناپذیر در امر آموزش و تربیت جوانان این مرزو بوم همت نموده اند. اینجانب ضمن تسلیت و همدردی با خانواده گرانقدر ایشان و جامعه علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل برای آن همکار گرامی علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم ایشان صبر و بردباری از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر ایرج جعفری پور