برگزاری پنجاه و پنجمین دوره آزمون صلاحیت بالینی در روز پنج شنبه مورخ 1403/02/27

پنجاه و پنجمین دوره ی آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی عمومی بیست و هفتم اردیبهشت 1403  با حضور 32 نفر از دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد. آزمون راس ساعت 8:30 طبق برنامه  کشوری شروع شد و ساعت 12:15 اتمام یافت.

هدف از این آزمون، ارزیابی و تعیین توانمندی بالینی دانش آموختگان دوره دکترای عمومی رشته پزشکی و همچنین ارزیابی پایان بخش های بالینی در پایان مرحله کارورزی می باشد. این آزمون بر اساس مصوبات شورای آموزش پزشکی عمومی در پایان مرحله کارورزی انجام می شود. کارورزان بعد از طی ۶ ماه از دوره کارورزی خود می توانند در آزمون شرکت کنند.
آزمون مهارتهای عملی بالینی به روش ساختار مند عینی بالینی، با تاکید بر مهارتهای ارتباطی،
  تصمیم گیری  بالینی  مبتنی  بر اخذ شرح حال و معاینه فیزیکی  و انجام  مهارتهای  عملی  تشخیص درمانی در 2 گروه و با 16 ایستگاه برگزار شد.