مجوز راه اندازی رشته ویروس شناسی پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته صادر شد.
سرپرست معاونت محترم آموزشی دانشگاه از دریافت مجوز راه‌اندازی رشته ویروس شناسی پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد نا پیوسته خبر داد و بیان داشتند:‌ سال آینده دانشجویان این رشته را در دانشگاه علوم پزشکی بابل پذیرش خواهیم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، بر همین اساس در نامه دکتر بهرام عین الهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور  به دکتر سید علی مظفرپور رئیس محترم دانشگاه اینگونه آمده است؛
به استناد رای صادره در دویست و نود و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، مورخ 26/01/1403 با راه اندازی رشته ویروس شناسی پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته با ظرفیت پذیرش 5 دانشجو موافقت بعمل آمده است.
روابط عمومی  دانشکده پزشکی ضمن عرض تهنیت به جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت این دستاورد بزرگ، پیشرفت‌های همه‌جانبه را در تمام زمینه‌های علمی برای دانشگاه از درگاه خداوند متعال خواستار است.